لیست اختراعات شاهين فريدوني
به منظور اندازه گيري خواص الكتريكي بافت هاي زيستي دستگاهي ساخته شده است كه مي تواند ميزان مقاومت و خازن بافت را به دقت اندازه گيري كند. اين دستگاه به اين روش كار مي كند كه با شروع از يك فركانس معين ميزان امپدانس بافت را در هر فركانس محاسبه مي كند و اطلاعات را از طريق بلوتوث (به منظور قابل حمل بودن) به كامپيوتر ارسال مي كند. اطلاعات ارسالي پس از دريافت و كاليبره شدن توسط نرم افزار متلب به نمايش در مي آيند. براي كاهش خطا در اين سيستم از روش امپدانس متري چهار الكترودي استفاده شده است كه الكترود هاي مربوطه نيز پس از طراحي در نرم افزار CST ساخته شده اند. پس از اينكه نمودارها در نرم افزاري كه طراحي شده است (PEGASUS) به نمايش در آمدند در صورت مغايرت با مغادير مورد انتظار مي توان با كمك سيستم مكان و محل شخص را به كمك GPS دريافت و به بيمارستان ها فرستاد و يا به يكي از نزديكان فرد به كمك (GSM) پيام كوتاه ارسال كرد. از اين سيستم مي توان براي بافت هاي مختلف زيستي با تغيير الكترودها استفاده كرد. به طور مثال با قرار دادن الكترودهاي مدل قرنيه مي توان به اندازه گيري بافت قرنيه چشم پرداخت و يا با قرار دادن الكترود هاي محلول به اندازه گيري خواص الكتريكي محلول ها (به طور مثال محلول آب نمك) پرداخت، علاوه بر اين دستگاه به ما كمك مي كند تا بتوانيم به منظور توانبخشي بافت هاي مصنوعي با ويژگي هاي نزديك تر به واقعيت بسازيم.
سيستم ناوبري صندلي چرخدار با حركت دست در هوا (بدون تماس دست و با كمك حسگر LeapMotion ) ، بهمنظور برطرف كردن مشكلات حركتي افراد ناتوان جسمي ساخته شده است كه ميتواند به افرادي كه داراي نارساييهاي حركتي در دست (و يا انگشتان دست) و پا هستند كمك كند. روش كار اين دستگاه به اينگونه است كه براي افرادي كه توانايي حركت دادن پاها و انگشتان دست را ندارد شرايطي را فراهم ميكند تا بتوانند بهراحتي از صندلي چرخدار يا ويلچر استفاده كنند. اين سيستم از طريق تشخيص مكان ساعد يا كف دست فرد با كمك نرمافزار طراحيشده و با كمك سنسور LeapMotion (سنسور تشخيص حركت) ويلچر را جهت دلخواه به حركت درميآورد. اين ويلچر ساخته شده است تا نياز به استفاده از اهرمك يا جوياستيك (Joystick) و يا حركت دادن چرخها با دستان از بين برود و تمام وسايل جانبي را حذف كند. اين دستگاه حتي براي افرادي كه انگشتان و يا دست آنها نيز قطع شده باشد كاربرد دارد. دوربينهاي موجود در سنسور محل دست و يا ساعد فرد را در هوا تشخيص ميدهند و با توجه به اينكه فرد دست خود را در هوا چقدر جابهجا ميكند ويلچر را به حركت درميآورند. سرعت و جهت حركت پس از بررسي و تفسير دادههاي دوربين در نرمافزار طراحيشده در محيط LabVIEW به موتورهاي دايناميكسل (Dynamixel) روي ويلچر ارسالشده و صندلي چرخدار را به حركت درميآورند.
خلاصه دستگاه سنجش اجزاي تشكيل دهنده مواد غذايي اين دستگاه بهمنظور كمك به افراد در جهت پيشگيري از بيماريهاي قند و كلسترول و يا كنترل اين بيماريها انجامشده است. ميزان قند زياد در سلولهاي بدن موجب بروز بيماريهايي چون ديابت ميگردد. در ابتدا با تركيب كردن ميزان معيني از نمونه مورد آزمايش و شناساگر قند يا كلسترول موجود در دستگاه محلولي رنگي به دست ميآيد كه بايد در سيستم الكترونيكي تعبيهشده قرار داده شود. در اين هنگام براي اينكه آزمايش كنترلشدهاي داشته باشيم از يك مدار الكترونيكي در كنار دستگاه استفاده ميكنيم كه وظيفه كنترل شرايط آزمايش را بر عهده دارد. پس از گذشتن مدتزمان معين براي هر نوع از آزمايش (بسته به نوع آزمايش كلسترول يا گلوكوز زمان متفاوتي نياز است) محلول آماده عكسبرداري ميشود. سپس محلول را در جعبهي طراحيشده براي عكسبرداري توسط گوشي ميگذاريم كه اين جعبه وظيفه همگن ساختن نور و يكسانسازي شرايط نوري محيط براي تمام نقاط عكسبرداري را فراهم ميكند. در اين جعبه از بوم رنگ مرجع (Color Checker) استفاده كرديم تا عكس نمونه و تصوير مرجع را مقايسه با هم مقايسه كنيم و اطلاعات دقيقي از عكس به دست آوريم. سپس با دوربين گوشي عكسي گرفته ميشود كه دادههاي ميزان رنگ محلول را كه متناسب با ميزان گلوكوز و كلسترول است از طريق برنامه طراحيشده گوشي (اندرويد) با نامCalorimeter به دست ميآوريم.
موارد یافت شده: 3